Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Hier gaan en staan wij voor!

Mensen

Bij Hego behandelen we onze medewerkers en onze klanten niet als nummer, maar als mensen. We hebben aandacht voor maatschappelijk ondernemen.

Eenvoud

Wij staan voor eenvoud en duidelijkheid. Dit zie je onder meer terug in de transparantie naar onze klanten en in onze flexibele, eerlijke aanpak.

Innovatie

Sommige schoonmaakklussen vereisen een authentieke aanpak, terwijl voor andere klussen iets modernere methoden beter werken. Wij weten wat werkt en hebben voor elk project de juiste oplossing.

Een frisse blik op het grondige schoonmaakwerk

Met opgestroopte mouwen pakken wij iedere klus aan.

Bij Hego houden we wel van een uitdaging. Geen project is ons te moeilijk en we gaan altijd op zoek naar een passende oplossing. Gaat niet bestaat niet. We beschikken over alle benodigde materialen om verschillende soorten vuil op allerlei oppervlakken te verwijderen. 

Bij het gebruik van schoonmaakmiddelen houden we rekening met het milieu en de gezondheid van onze medewerkers en klanten. Dat vinden we minstens zo belangrijk als een schone omgeving.

GewoonGers is, net zoals Hego, een Rotterdams bedrijf met bijbehorende mentaliteit. Een goede match dus! GewoonGers maakt en monteert binnendeuren met glas. De showroom is gevestigd in Vlaardingen. Hego verzorgt hier niet alleen de ramen, maar ook het glas van de stalen deuren. Fijn dat de ramen weer blinkend schoon zijn voor de klanten in de showroom! Bekijk de website op: https://gewoongers.nl/

Gewoon Gers
Gewoon Gers
Rotterdam